Verse bloemen

Elke week kan je bij ons terecht voor een royale portie frisse bloemen. Verser dan vers, door ons met oog voor seizoen en kwaliteit samengesteld. Een beperkte keuze aan pure natuur.

Op vrijdag staan wij vroeg op om onze bloemen rechtstreeks bij de leverancier uit te kiezen. Ze worden vervolgens diezelfde dag gebonden tot boeketten en bij de klant of in de winkel gebracht. Verser kan praktisch niet!

Ook hier weer kiezen we voor eenvoud. Geen oneindige keuzemogelijkheid, want dan gooien we te veel natuur in de vuilbak. We selecteren zelf de mooiste bloemen van het moment en binden deze vervolgens tot een aantal boeketten in drie verschillende formaten, eentje voor elk budget:

L’enfant terrible: gemiddeld 12 stelen – 15 euro
La dame blanche: gemiddeld 19 stelen – 25 euro
Un grand monsieur: gemiddeld 26 stelen – 35 euro

boeket

Losse boeketten

Deze vind je in onze winkel op vrijdag van 13u tot 19u of op zaterdag van 10u tot 18u.

We gooien niet graag bloemen weg, dus we voorzien niet te veel losse boeketten. Ben je graag zeker van je boeket? Reserveer het dan kosteloos en uiterlijk op donderdagavond. We raden dit zeker aan op feestdagen zoals Valentijn, Moederdag…

versebloemen

Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement bevat minstens 5 boeketten. Je kiest zelf je formaat (en dus budget) en de frequentie. Levering in groot-Kortenaken op vrijdagvoormiddag is inbegrepen in de prijs.
Woon je buiten groot-Kortenaken? Dan ligt je boeket klaar in onze winkel waar je het op vrijdag of zaterdag kan komen ophalen. In dat geval krijg je 5% korting op je abonnementsprijs.

bruid

Workshops

Een van onze favoriete activiteiten: met een bende vrouwen (en soms een man, jawel) aan de slag gaan met bloemen om de mooiste veldplukboeketten, kerstkransen of bloemenkroontjes te maken. Je kan onze workshops volgen in onze winkel zelf (check zeker onze kalender!), maar even graag komen we naar je toe om een privé-workshop te geven in je bedrijf, voor de klanten in je koffiebar, op je vrijgezellenfeest… Contacteer ons zeker voor meer informatie!