Verse bloemen

Van mei tot oktober kan je tijdens een aantal weekends bij ons terecht voor een royale portie frisse bloemen. Verser dan vers, door ons met oog voor seizoen en kwaliteit samengesteld. Een beperkte keuze aan pure natuur.

Tijdens het bloemenseizoen van 2019 staan wij op volgende vrijdagen vroeg op om onze bloemen rechtstreeks bij de leverancier uit te kiezen: 3-4 mei, 10-11 mei (moederdag!), 17-18 mei, 14-15 juni, 28-29 juni, 13-14 september en 27-28 september.

Ze worden vervolgens diezelfde dag gebonden tot boeketten en te koop aangeboden in ons winkeltje. Verser kan praktisch niet! En ook hier weer kiezen we voor eenvoud. Geen oneindige keuzemogelijkheid, want dan gooien we te veel natuur in de vuilbak. We selecteren zelf de mooiste bloemen van het moment en binden deze vervolgens tot een aantal boeketten in drie verschillende formaten, eentje voor elk budget:

L’enfant terrible: gemiddeld 12 stelen – 15 euro
La dame blanche: gemiddeld 19 stelen – 25 euro
Un grand monsieur: gemiddeld 26 stelen – 35 euro

boeket

Reserveer je boeket

Van mei tot oktober maken we tijdens sommige weekends (zie hierboven) verse veldplukboeketten die je – liefst na reservatie – kan oppikken in onze winkel op vrijdag tussen 14u en 18u of op zaterdag tussen 10u en 14u.

We gooien niet graag bloemen weg, dus we voorzien zeer weinig ‘niet gereserveerde’ boeketten. Ben je graag zeker van je boeket? Reserveer het dan kosteloos en uiterlijk op woensdagmiddag.

versebloemen

Seizoensabonnement

Gek van frisse, lokale bloemen? Ga bij het begin van het bloemenseizoen dan voor een bloemenabonnement en kies zelf je formaat (en dus budget). Op de afgesproken data ligt je boeket klaar in onze winkel waar je het op vrijdagnamiddag of zaterdagvoormiddag kan komen ophalen.

6x klein boeket = 75euro
6x medium boeket = 125euro
6x groot boeket = 175euro

bruid

Workshops

Een van onze favoriete activiteiten: met een bende vrouwen (en soms een man, jawel) aan de slag gaan met bloemen om de mooiste veldplukboeketten, kerstkransen of bloemenkroontjes te maken. Je kan onze workshops volgen in onze winkel zelf (check zeker onze kalender!), maar even graag komen we naar je toe om een privé-workshop te geven in je bedrijf, voor de klanten in je koffiebar, op je vrijgezellenfeest… Contacteer ons zeker voor meer informatie!