Feest!

Wij houden van aperitieven. Dat hebben we aan onze ouders te danken die ons de liefde voor lekker eten en drinken met de paplepel hebben ingegeven. Liefst in onze tuin en liefst met zoveel mogelijk mensen erbij. Bij mooi weer gooien we dan ook de poort graag open voor een zomerse ‘Apér’ Au Jardin’.

Maar het hoeft niet altijd groot feest te zijn. Soms kan een gezellig avondje met een paar vrienden of vriendinnen ook al heel fijn zijn. We staan hier zeker voor open en willen graag meedenken over bijvoorbeeld het organiseren van mini-workshops.

Of zijn jij en je vriendinnen op zoek naar wat leuke spullen? Perfect, wij openen onze winkel speciaal voor jullie op een doordeweekse avond als jullie met minimum 6 personen zijn. Wie wil, krijgt het verhaal achter de verschillende merken mee. Wat je sowieso krijgt, is een goed glas wijn en een mooie korting.

Wij spelen kort op de bal en houden rekening met het weer. Hou dus onze kalender goed in de gaten. Wil je zeker niets missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. We beloven dat we ons niet zullen bezighouden met je te spammen en dat we je gegevens niet zullen doorgeven aan derde snoodaards.

feest-tuin

Apér’ Au Jardin

Van mei tot oktober kan je op de eerste zondag van de maand komen genieten in onze tuin van een zalig aperitiefmoment met vrienden. Rond 11u openen we de poort en voorzien we een wisselend aanbod van wijnen, bieren, limonades, maar evengoed van gevarieerde aperitiefbordjes.

Opgelet: omwille van de Corona-crisis, zullen de Apér’au Jardin’s van 2020 helaas niet kunnen doorgaan. Hopelijk zien we elkaar weer in onze tuin in 2021!

kalender

Kalender

Hier vind je alle feestjes, workshops, … die we de komende tijd plannen.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.