Verse bloemen

Van mei tot oktober kan je op vrijdag en zaterdag bij ons terecht voor een royale portie frisse bloemen. Verser dan vers, recht van het veld in de buurt. Puur natuur van hier.

Op vrijdag staan we extra vroeg op om de vers geoogste bloemen op te pikken op het veld. Diezelfde dag worden ze gebonden tot boeketten en liggen ze in ons winkeltje. Verser kan praktisch niet!

En ook hier weer kiezen we voor eenvoud. Geen oneindige keuzemogelijkheid, want dan gooien we te veel natuur in de vuilbak. We selecteren zelf de mooiste bloemen van het moment en binden deze vervolgens tot een aantal boeketten in drie verschillende formaten, eentje voor elk budget:

L’enfant terrible – 20 euro
La dame blanche – 30 euro
Un grand monsieur  – 40 euro

boeket

Reserveer je boeket

Van mei tot oktober maken we veldplukboeketten die je – liefst na reservatie – kan oppikken in onze winkel op vrijdag of op zaterdag.

Vergeten te reserveren? Geen nood! Voor de late beslissers voorzien we telkens nog enkele ‘niet gereserveerde’ boeketten. Ben je echter graag zeker van je boeket? Reserveer jouw exemplaar dan kosteloos en uiterlijk op woensdagavond.

versebloemen

Bloemenabonnement

Gek van frisse, lokale bloemen? Kies dan voor een bloemenabonnement en kies zelf je formaat (en dus budget). Op de afgesproken data ligt je boeket klaar in onze winkel waar je het op vrijdag of zaterdag kan komen ophalen. Voor abonnementen van 5 of meer boeketten krijg je bovendien 5% korting op de boeketten!

bruid

Workshops

Een van onze favoriete activiteiten: met een bende vrouwen (en soms een man, jawel) aan de slag gaan met bloemen om de mooiste veldplukboeketten, kerstkransen of bloemenkroontjes te maken. Je kan onze workshops volgen in onze winkel zelf (check zeker onze kalender!), maar even graag komen we naar je toe om een privé-workshop te geven in je bedrijf, voor de klanten in je koffiebar, op je vrijgezellenfeest… Contacteer ons zeker voor meer informatie!