Slow design

In onze concept store verzamelen we zuivere lifestyle producten, kleine interieurobjecten en handgemaakte accessoires. Een mix van grote en kleinere, eerlijke merken. Lokaal bedacht, gecreëerd met respect voor ambacht en vakman, met visie op een duurzame toekomst of met een sterk persoonlijk verhaal erachter.

Aanvullend op de sterke merken in onze concept store, gaan we ook zelf aan de slag in ons atelier. Alles wat we zelf maken, is terug te vinden onder het huislabel ‘Villa Boho’. We hebben een hele wishlist van projectjes die we willen verwezenlijken, gaande van ontwerpen van juwelen of lampen, maar evengoed brouwen we ooit eens ons eigen bier of experimenteren we met grafische ontwerpen…

Spring gerust eens binnen in onze winkel op vrijdag of op zaterdag. We maken je een verse koffie en staan klaar met advies, maar je kan ook rustig snuisteren in ons aanbod tot je zelf vindt wat je zoekt.

Niet vrij op vrijdag en zaterdag? Dan maken we gewoon een afspraak voor een ander moment of shop online in onze webwinkel. Deze heeft namelijk geen gezinsleven en is dan ook 24/7 open.

Zin in een avondje weg met de vriendinnen of vrienden en op zoek naar wat leuke spullen? Perfect, wij openen onze winkel speciaal voor jullie op een doordeweekse avond als jullie met minimum 6 personen zijn. Wie wil, krijgt het verhaal achter de verschillende merken mee. Wat je sowieso krijgt, is een goed glas wijn en een mooie korting.

slowdesign_driehoek

Winkel

Onze winkel is gelegen in hartje Hageland, tussen de fruitgaarden. Een bijzondere locatie en zeker de omweg waard! We zetten onze deuren open op vrijdag van 14u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 14u. Welkom op volgend adres:

Miskom-Dorp 21
3472 Kersbeek-Miskom

test

Webshop

Een selectie van ons aanbod in de winkel bieden we ook aan in onze online shop. Geraak je niet in Miskom, bestel het dan online en laat het thuis leveren. Geen beloftes dat het dezelfde dag nog voor je deur staat, daar zijn we eerlijk in. Maar een correcte en menselijke service garanderen we je wel!

villaboho_visitekaart_driehoek

Villa Boho

Ons huismerk. Onder dit label bieden we unieke ‘vondsten’ uit binnen- en buitenland aan, maar evengoed zaken die we zelf ontwerpen, maken (of laten maken) en verkopen. Wil je dus iets wat je nergens anders vindt? Zoek dan vooral naar zaken met het label ‘VILLA BOHO’.